Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Billacken höjer statusen på din bil

Har du sett en gammal bil som håller på att mista sin lack? Särskilt om det är en bil med röd lack kan man ofta se att lacken är gammal. Om du tänker dig den bil som har en sliten lack, och i fantasin gör om färgen på bilen och med en ny lack – skulle du säkert tänka dig att bilen skulle bli bra mycket snyggare, eller hur? En nylackerad bil ser bättre ut än en som har en gammal lack. Det kanske inte är viktigt för alla, men för alla som är intresserade av bilar, är bilens utseende mycket vktigt. Dessutom kan man göra den miljövänlig genom att byta ut motorn mot en ny. Det kostar några tusentals kronor, men det är det värt om man har en fin kärra till den. Kanske du har en gammal, veteranbil som är mycket värd? Då kanske du vill lägga några tusentals kronor på att förnya den invändigt genom att köpa en ny motor till den. Många som ägnar sig åt veteranbilar, ersätter de gamla motorerna med nya. På det sättet kan en bil, även om den är gammal få många år till på sig innan det blir skrothög av den.

En ny lack lönar sig om du vill sälja bilen

Om det är så att du vill sälja din gamla bil och vill se till att du får så mycket som möjligt för den, lönar det sig för dig att lacka om den. En ny lack på bilen ser till att du får ett högre pris, än om du inte gör någonting alls. Kunderna gillar bilar som glänser. En nylackad bil som glänser ser bättre ut än en sliten bil, även om det är en bra bil. En kund ska kunna ganska mycket om bilar för att kunna genomskåda en bil som inte ser bra ut på ytan, men som är bra och som inte har använts så mycket. Och har den använts är det viktigt att den som har kört den har varit försiktig med den. Många vill gärna köpa en bil som en gammal tant har kört, eftersom de oftast är mycket försiktiga med sina bilar. De har inte kört fort, eller bromsat in häftigt. De har inte varit vårdslösa med bilen utan har kört långsamt och försiktigt. En gammal bil som har haft få ägare är också en bil som med stor sannolikhet är värd att köpa. Läs mer om hur du lacka om din bil på: lackeringstockholm.se.

9 Aug 2018

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.