Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Bilvärdering på ett smidigare och enklare sätt

Det finns ett enkelt sätt för gratis bilvärdering på nätet. Funderar du på att sälja din bil men vill slippa värderingsprocessen kan du åtnjuta denna metod.

Att sälja sin bil kan vara en omständlig process, och somliga tycker att det är för mycket att sätta sig in i för att få bilen såld till ett bra pris. Det är inte konstigt eftersom det är mycket att ta hänsyn till. Till exempel måste man ha koll på bilens inköpsdatum, antal rullade mil och om det finns garanti kvar på fordonet. Sedan behöver man också se efter om det finns slitage och skador.

Turligt nog behöver man idag inte vara expert för att värdera bilen. Det finns ett enkelt sätt att gratis värdera bilen på nätet. Du kan knappa in registreringsnumret och få en vettig uppskattning om vad din bil kan vara värd.

Bilvärdering på ett trovärdigt sätt

Genom att använda data som redan finns om bilen kan du som bilägare med större självförtroende sälja ditt fordon vidare utan att behöva oroa dig för skambud, så kallade däcksparkare och andra som erbjuder en ”smidig affär” men som i slutändan betalar ett betydligt lägre pris än du tänkt från början.

Föredrar du att hellre ta kontakt med mäklarfirman för att få ett personligt utlåtande om din bils värde går det såklart lika bra. Det kan vara skönt att veta att man kan vända sig till någon som svart på vitt kan tala om vad bilen har för penningvärde så att man tryggt kan sälja den vidare.

16 Feb 2023

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.