Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Det går att sälja en avställd bil

Står bilen och skräpar som ett dåligt samvete för något man vet att man borde göra? Man tror att det är krångligt men det går att sälja en avställd bil och få pengar istället för dåligt samvete.

Bilar är jättebra när de fungerar men när de blir gamla och börjar få en massa fel så tröttnar man och köper en ny. Den gamla tänker man sig att laga och ha som extrabil någon dag. Dock så står den där och blir inte i bättre skick av det.

Om den inte ens går att starta börjar man med att ställa av den så att den åtminstone inte kostar något. Man ser den varje gång man kommer hem och till slut vänjer man sig vid att den står där.

En dag står den dock i vägen och måste bort. Man vet inte hur den ska komma till skroten tills tanken dyker upp att det kanske går att sälja en avställd bil.

Vill du sälja en avställd bil och få pengar för den direkt?

Som tur är finns det företag som köper avställda bilar. Om man ringer eller mejlar får man ett prisförslag. Går det att bogsera den så åker man dit och får pengarna direkt på kontot. Rullar den inte så kommer de och tittar på den, ger ett pris och köper direkt.

Det sköna är att företaget tar hand om allt pappersarbete så att man kan bli av med sina bilproblem på bara ett par timmar.

22 Oct 2021

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.