Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Drömmen om husbilssemester

Har du tänkt att sälja din husbil? Eller är det byte som gäller? Idag är husbil ett hett alternativ för fler än någonsin i Sverige. Frihet kombinerat med komfort är ett oöverträffat koncept.

På senare år har våra resmönster förändrats, och inte minst det allra senaste året. Många inser att det inte är försvarbart ur miljösynpunkt att företa superlånga flygresor varje semester. Jorden mår inte bra av vårt beteende och vi behöver bli bättre på att välja rätt. Då är husbilen ett alternativ som är alldeles rätt.

Med en husbil behöver du inte välja om du vill semestra bekvämt eller se dig omkring. Du får båda. Du väljer ett resmål men stannar exakt var du vill och när du vill på vägen. Du kan laga mat, umgås och sova bekvämt i samma fordon. Din husbil är ett attraktivt objekt.

Att tänka på vid försäljning

En dag är det dags att sälja husbilen. Du behöver pengar till annat, du vill byta upp dig, eller du har inte längre möjlighet att använda den. När det blir dags för försäljning behöver du tänka på både husbilens utseende och hur den fungerar. Hur ser en husbil som många vill betala bra för ut?

En bra husbil är besiktigad och ren. Att städa husbilen, inklusive textilierna, är enkelt. Att se till att den doftar fräscht likaså. Sedan är det bra att ha kontrollerat gasolen och andra väsentligheter. En husbil med ett godkänt protokoll är lättsåld och attraktiv. Och sist men inte minst - hitta en bra firma som sköter försäljningen! Läs mer om hur du kan sälja din husbil på denna sida: https://www.säljahusbil.net

10 Dec 2020

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.