Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

En bil ska skötas om ordentligt

Är det dags att se över hur bilen mår? Vill du veta var du kan få bilreparationer utförda? När är den bästa tiden för att göra en service av bilen? Finns det någon som har en komplett lösning?

Det är alltid lämpligt att göra service av din bil oavsett vilken årstid det är. Du kanske tycker att det känns extra bra inför vintern när det kan bli riktigt fruset, ifall att du skulle få stopp på vägen, men det kan vara lika illa en het sommardag. Solen strålar och du törstar efter vatten som du kanske inte har tagit med dig. Så oavsett årstid och väderlek är en bil i topptrim alltid att föredra. Vill du ha en komplett bilservice i Märsta möter det inga hinder. Det finns gott om bilverkstäder.

Hotell för bildelar

Har du tänkt på att du kan få en full service av din bil samtidigt som du byter däck? Sommardäck och vinterdäck tar ju en faslig massa plats men det behöver du inte bry dig det minsta om ifall du anlitar en bilservice som är komplett med ett däckhotell. Däcken byts i rödaste rappet och de gamla läggs på förvaring och sover i sitt lilla vinter- eller sommaride. När däcken byts nästa gång är det lika lekande lätt. Du lämnar in bilen och andra sköter om hanteringen av att ta av de befintliga däcken och sätta på de andra som legat i dvala. Ett bra koncept för alla inblandade parter, i alla lägen.

20 Jun 2021

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.