Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Hitta till en laddstolpe i Stockholm

Har du köpt en egen elbil? Undrar du över var du kan ladda din bil? Idag finns det många olika ställen där du kan stanna till och ladda din bil vid en laddstolpe, någonstans i Stockholm.

Om du har körkort och bil så har du kanske varit med om den där paniken när du inte hittar en mack, och du ser hur drivmedlet sakta börjar försvinna. Men om du har en elbil så har du kunnat drabbas av den paniken oftare än de som ändå kan tanka på en mack, eller ha med sig en dunk med valfritt drivmedel. Som tur är så är det lättare att hitta platser att ladda bilen på idag. Du kan hitta en laddstolpe i Stockholm lite här och var. Och idag är det till och med så pass billigt att du kan köpa en egen laddstolpe och slippa leta efter en.

Laddstolpe söker ägare

Det finns många olika typer av laddstolpar ute på marknaden, och alla söker de sin nya ägare. Men vem är det som köper en laddstolpe? Det kan vara någon som köper den privat för att sätta på sin uppfart eller så kan det vara en bostadsrättsförening som vill erbjuda sina boende en möjlighet till att ladda bilen. Men det finns även andra som kan satsa på laddstolpar. Du kan hitta dem utanför vissa företag, när du ska äta på restaurang eller när du ska in och handla. En bra service som många ger kunderna.

5 Dec 2021

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.