Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Hyra buss för weekendresa från Uppsala

Det kan finnas många anledningar att stanna i Uppsala. Men om man vill hitta på något annat med kompisarna, så är det bara att hyra buss och ge sig iväg.

Uppsala är en trevlig stad – Fyrisån, domkyrkan, Pelle Svanslös, studentliv och mycket annat. Det finns ett stort utbud och mycket att hitta på, och man har sällan någon egentlig anledning att lämna staden. Men ibland kan man ändå ha lust att vidga sina vyer lite, att se nåt annat än det gamla invanda.

Då kanske man tar tåget till Stockholm över en helg, eller rent utav reser från Arlanda till någon annan trevlig storstad eller semesterort. Då kan man kan ju ha chansen att lära känna nya vänner.

Hyra buss med trygg busschaufför

Eller också kan man vårda de vänrelationer man redan har. Det är en idé som inte är så dum. Samla ihop ett gäng och boka in er på ett hotell någonstans ute på landsbygden. Kanske med spa till och med, för en extra skön weekend. Välj gärna någonstans där folk inte kan smita iväg på andra upptåg. Vitsen är att alla ska vara samlade.

Kontakta sen en firma som erbjuder bussuthyrning i Uppsala. Med den typ av weekend som planeras är det nog bäst att ingen av kompisarna behöver agera chaufför när ni ska hem igen. Med tanke på den uppenbara risken för bakfylla alltså. Busschauffören kommer att ta er tryggt fram – både på vägen dit och på vägen hem, tillbaka till Uppsala.

19 Nov 2022

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.