Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Installera en laddstation till företaget och de anställda

Elbilar blir alltmer populära och laddstation för dessa ser vi lite överallt nuförtiden. Varje företag bör se till att möjlighet att ladda elbil finns i direkt anslutning till parkeringen.

Som företagare, oavsett om man har ett större företag eller ett mindre sådant, så finns det saker som man behöver tänka på när det gäller personalen. Nuförtiden finns det gott om elbilar i omlopp på våra vägar och sådana saker är bra att ha i åtanke när man planerar hur parkeringsplatsen för personalen ska se ut. Det behöver finnas möjligheter att ladda bilen för den som har en eldriven sådan, och det bör finnas utrymme för att fler bilar kan laddas där. Har man ett mindre företag krävs det självklart inte lika många laddstationer för företag, men om det är ett större företag med fler anställda så kan det vara bra att kolla upp hur många som behöver en laddstation för sin bil.

Anlita ett företag som installerar och underhåller laddstationerna

Det är inga svårigheter att få upp dessa laddstolpar och laddstationer för elbilar. De företag som erbjuder dessa brukar också ofta vara de som kommer och installerar laddstationen och även kommer ut för att göra underhåll på dessa när det krävs. Man behöver alltså inte själv tänka på att göra något sådant utan det sköts av utomstående kunnig personal. Att ha en laddstation för att enkelt kunna ladda upp elbilar är idag något som bör vara en självklarhet för de flesta företag.

4 Dec 2021

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.