Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Laddstolpe för din bil i Stockholm

Att det ska finnas en laddstolpe för varje bil i Stockholm är ju en utopi och faller på sin egen orimlighet. Bättre då att ha platser som flera kan utnyttja.

Att sätta upp en laddstolpe för alla bilar som finns i en förening kan vara svårt att genomföra. Bättre då att sätta upp en eller några för hela din bostadsrättsförening som du eller dina grannar nyttjar när ni behöver. Det är en bra idé. Likaså är det ett bra tillfälle för dem som äger mark.

Det bli en självklarhet att det vid stora parkeringsytor kommer att investeras en hel del i laddstolpar. Delvis för att de som investerar i dem kommer tjäna en slant. Även om den inte blir så stor per laddning så blir det i alla fall enligt talesättet, många bäckar små blir en stor å.

En laddstolpe i Stockholm förenklar vardagen

Tänk vad en liten laddstolpe i Stockholm kommer att förenkla vardagen för dem som bor där. Det må vara i en bostadsrättsförening, på jobbet eller vid matbutiken. Det är ofrånkomligt att det blir smidigt att ladda din bil när du utför andra saker som även det tar sin lilla tid.

Det smidigaste är såklart att kunna ladda när du sover. Då behöver du en brandsäker, snabb och effektiv laddare vid din bostad. Under dagen kommer du såklart använda bilen och då minskar batteriets kapacitet. Att ha en laddstolpe vid din arbetsplats eller vid ditt köpcenter är därför viktigt för att din vardag ska kunna fungera bra.

12 Aug 2022

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.