Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Lättillgänglig och prisvärd bilverkstad i Sollentuna

Att lämna bilen på service och reparation ska vara enkelt och inte kosta en förmögenhet. Här är några tips till er som letar efter en bilverkstad i Sollentuna.

Att lämna in bilen för service, reparation eller däckskifte ska vara enkelt och inte heller kosta en förmögenhet. Det allra bästa är att hitta en bilverkstad som är både lättillgänglig och som har bra priser. Då kan man man alltid vända sig till samma bilverkstad när man behöver hjälp med bilen.

Bästa sättet att hitta en bra och prisvärd bilverkstad är genom att fråga vänner, kollegor och familj om tips. Men man kan även leta på nätet och ringa runt och be om prisuppgifter. Många bilverkstäder har även bra hemsidor där man enkelt via e-mail kan få veta hur mycket exempelvis bilservice och däckskifte kostar.

Viktigt att tänka på då man lämnar bilen på service till en bilverkstad

Det kan vara bra att känna till att man inte behöver lämna bilen till en så kallad märkesverkstad bara för att man har en bil av ett visst märke. Även om man servar bilen på en bilverkstad i Sollentuna kommer försäkringen att gälla. Fristående bilverkstäder är vanligtvis mycket billigare än märkesverkstäder.

Lämnar man bilen på service ska man vara noga med att ta med sig bilens servicebok så att man kan få de stämplar som man har rätt till. För att underlätta för mekanikern ska man även ha tömt bilen och bagageutrymmet på sådant som egentligen inte hör till bilen.

14 Feb 2023

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.