Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

På däckhotell i Stockholm får man en kopp kaffe

Ibland behandlar man sin bil bättre än sig själv. Att lämna in sina däck på däckhotell i Stockholm handlar inte bara om att behandla däcken väl, för man slipper själv en väldig massa besvär.

På våren när man skall skifta till sommardäck är det roligare. Man har en härlig tid att se fram emot och sommardäcken är lätta som ett par sandaler. Men de tunga och smutsiga vinterdäcken skall monteras av och det är inte lika kul. Så skall de tvättas och bäras in i något mörkt och lagom torrt förråd. Det är ett tungt och blaskigt jobb.

Har man unnat sig att anlita ett däckhotell i Stockholm slipper man alla dessa problem. Det enda man behöver göra är att gå in på hemsidan eller ringa för att boka en tid som passar. Då blir till och med skiftet till vinterdäck behagligt.

Ett däckhotell har full service och håller däcken i gott skick

Det är inte bara tråkigt att skifta däck själv. Man måste ta hand om dem på ett bra sätt också. På ett verkstad som tar emot bildäck för förvaring tittar de på om det är tillräckligt mönsterdjup och att allt är helt i gummit.

Skulle det vara dags att byta till nya däck så hör de av sig med förslag på nya. De nya däcken sitter på bilen när man sedan kör ut den från verkstaden. Själva skiftet går fort så man kan sitta ner och ta en kaffe medan man väntar.

10 Dec 2021

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.