Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

På tur från Stockholm? - Varför inte hyra buss?

När företaget skulle lämna Stockholm för att åka på event så blev valet att hyra buss. Det skulle visa sig bli riktigt lyckat med den lyxiga buss som bokats.

Hela företaget skulle på kickoff efter sommarens ledigheter. Det var dags att ta nya tag i arbetet och ledningen ville starta hösten med ett event som fick alla att känna sig som ett arbetslag igen. Det skulle bli en tur från Stockholm till Köpenhamn, med lite trevliga stopp på vägen.

Även själva resan skulle bli en del av eventet. Flyg var det inte tal om. Det kändes inte rumsrent längre att flyga, med tanke på klimatdebatten. Vissa av de anställda vägrade rent av att följa med om det innebar en flygresa. Och om de skulle åka tåg så blev de så utspridda i olika vagnar att känslan av grupp försvann.

Valet föll på att hyra buss

Som tur var så gick det ju att hyra buss. Det fanns till och med riktigt, riktigt lyxiga bussar att hyra. Kanske en buss med multimediasystem, stolar med benvilare och kök. Ja, faktiskt fanns det buss med kök att hyra. Det var inget att tveka på. Den bussen skulle de ha. Turligt nog var den ledig för bokning de dagar som eventet planerades.

När de anställda samlades tidigt på morgonen för avfärd, så var vissa lite griniga. De hade blivit tillsagda att skippa frukosten, så det var väl lågt blodsocker som sa sitt. Men när de klev på bussen och möttes av den uppdukade frukosten så blev det annat ljud i skällan. Resan inleddes därför med en härlig stämning som sedan bara blev bättre ju längre de for. Hyr en buss av detta företag: www.ekmanbuss.se

31 Aug 2022

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.