Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Så räddar Volvobilar livet på varandra

Det vore trist och onödigt att skrota en hel bil bara för att en del av den går sönder. Med rätt reservdelar till din Volvo kan du rädda bilen och förlänga dess livstid med många lyckliga år.

Saker och ting går sönder. Så är det bara, och ofta är det oundvikligt. Det är dock viktigt att tänka på att inte helheten går till spillo. Din trotjänare till bil är ett bra exempel på detta. Lek med tanken att växelspaken skulle gå sönder. Det skulle förstås innebära att du inte kan köra bilen, vilket förstås vore väldigt tråkigt. Du kanske älskar din gamla Volvo. Det är lätt att fästa sig vid sin bil och du kommer såklart göra allt som står i din makt för att rädda bilen till varje pris. Men vad ska du göra om växelspaken gått sönder och den inte går att köra? Ska du skrota hela bilen?

Liknar organdonatorer

Du ska naturligtvis inte låta din Volvo gå till spillo bara för att en liten del av den går sönder. Tack vare reservdelar till din Volvo undviker du den drastiska åtgärden. Byt bara ut växelspaken mot en från en annan bil så kommer ni få fortsätta dela ert liv tillsammans, du och Volvon. Det finns mängder med reservdelar från Volvobilar som tyvärr sett slutet på sina mil, men som fortfarande haft fungerande delar som kan leva vidare i en annan bils kropp. Nästan som om de donerar sina organ, reservdelar, för att möjliggöra liv på andra håll.

20 Jun 2021

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.