Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Så ror du hem avtalet

Ta med din affärsbekanta ut på stan och bjud på en lyxig kväll

Har du ett eget företag, eller har du som arbete att ta hand om marknadsföring och ska bjuda ut en affärsbekant och ro hem ett stort avtal? Då kan det vara några bra saker att tänka på som kan få din affärsbekanta, kund eller avtalspartner in spe att mjukna inför ditt företag, ditt partnerskap eller det avtal som står på spel. Varför inte bjuda över henne eller honom till Stockholm och se till att han eller hon får en riktigt lyxigt dygn i landets huvudstad?

Arrangera en lyxig helkväll i Stockholm

Då kan du arrangera så att en lyxig limousine hämtar henne eller honom på Arlanda, eller Bromma flygplats. Sedan kör bilen din gäst till ditt företag, så att han eller hon ser med egna ögon hur ditt företag ser ut, och får träffa alla på arbetsplatsen. Sedan väntar en lyxig lunch på någon restaurang, förslagsvis skaldjur, grillad krabba, ostron och champagne och räkor. Sedan kan ni åka och titta på något kulturellt, som någon museiföreställning, sedan tillbaka till företaget och fika med personalen och presentera siffror och viktiga fakta för din gäst. Då är han eller hon säkert på gott humör och presentationen ser fantastisk ut.

Ta ut gästen på nöjesrunda vid Stureplan

Efter det är det dags för gästen att få vila ut på något hotellrum några timmar. Sedan är det bara att hämta upp honom eller henne igen och bjuda på en (minst) trerättersmiddag på något tjusigt ställe med utsikt över Stockholm – förslagsvis Mose Backe, och sedan blir det att åka runt på flera olika nattklubbar och nöjesställen med lyxbilen. Vid 12-tiden är det mest ställen vid Stureplan som man kan gå emellan som är värda att besöka. När klockan sedan efter 03 kanske det är dags att ringa lyxbilen igen för att skjutsa honom eller henne till hotellet. Efter det borde avtalet vara i hamn (får vi hoppas).

Det som är fördelen är att det ingår en privatchaufför när man hyr lyxåket. På det sättet kan du har hela fokus på din gäst medan privatchauffören kryssar mellan de olika adresserna och är med under hela dagen. Den privatcahuffören väntar när ni äter mat, när ni besöker företaget och går på muséer och när ni roar er på de olika restaurangerna och klubbarna. Allt detta kan man få om man hyr en privatchaufför i Stockholm.

24 Apr 2018

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.