Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Service med kvalitet på bilverkstad i Huddinge

Att anlita bilverkstad i Huddinge är en grannlaga sak. Vill man ha trygghet och kompetens bör man tänka noga. Serviceinriktad och skicklig verkstad vinner.

Säga vad man vill om den gamla pärlan till bil man har. Det finns ofta mycket att säga, både positivt och negativt. Det är enkelt att konstatera att sönder, det går den. Är det inte kamrem - och det hoppas vi att det inte är - så är det avgassystem eller ventiler. Det går inte att undvika att bilar, de behöver servas.

Ta en sådan sak som oljebyte. Det är inte direkt en skada. Men - byter man inte olja och filter regelbundet kan det leda till skador. Sedan har vi däck och allt bestyr det är med dem. Det kan kännas som att man behöver byta dem varannan månad emellanåt. Och vi ska bara inte tala om hur illa alla andra trafikanter kör. Bucklor och tappade kofångare.

Skaffa en riktigt bra bilverkstad

Det är viktigt att ha en bra relation till en bilverkstad med kunnig personal. Det är så mycket lättare att få hjälp när man använder sig av tjänster hos någon man kan lita på. Alla bilar har en servicehandbok och vill du att din pärla ska prestera på topp hela tiden bör du se till att hålla denna uppdaterad.

Hur förvarar du dina bildäck? Du vet väl att det enklaste sättet är att utnyttja bilverkstadens däckförvaring. Inget mera släpande på blytunga och skitiga däck. Dessutom förvaras däcken i en passande miljö. Hos en serviceinriktad bilverkstad kan du få hjälp med det mesta.

25 May 2023

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.