Billackering Vallentuna

Motorbloggen för motorälskare

Trafikskola med flera val på Gullmarsplan

För den som längtar efter ett körkort finns flera utbildningsvarianter på trafikskolan på Gullmarsplan. Snabbt eller en sak i taget, det väljer man själv.

Uma skulle äntligen ta det efterlängtade körkortet. Hon hade köpt ett hus på landet där kollektivtrafiken lämnade en del att önska. Hon hade två km till busshållplatsen. Men det hade tagit lite tid att hitta en utbildning som skulle passa hennes arbetstider. Jobbet hade hon inne i Stockholm så trafikskolan fick gärna ligga där.

Efter att ha letat ett tag hittade hon en trafikskola på Gullmarsplan. Så första steget var att se vilka tider som fanns och hur teorilektionerna var upplagda. Själv hade hon flextider och kunde både komma in till jobbet senare och sluta tidigare om hon ville. Så hon läste på trafikskolans hemsida och beslöt sedan att åka förbi deras lokaler istället för att ringa.

Trafikskola med smidiga lösningar

På trafikskolan träffade hon en trevlig kvinna som satt i receptionen. Hon förklarade sitt ärende och fick information om att hon kunde välja en snabbkurs eller boka en teorikurs och körlektioner separat. Hon valde teoriklasser som hon kunde gå på direkt efter jobbet. Samtidigt bokade hon in ett par körlektioner.

Hennes trafikskola på Gullmarsplan levererade verkligen det dom lovade. Upplägget var perfekt. Hon började tidigare på jobbet för att sedan gå till trafikskolan. De dagar det inte var teori hade hon körlektioner. Allt gick jättebra och hon kände sig säker på att det inte skulle krävas särskilt många. Förhoppningsvis fick hon snart möjlighet att köra upp.

12 Aug 2022

MOTORBLOGGEN

Välkommen till Billackering Vallentunas Motorblogg! Den här bloggen är för oss alla som älskar motorer och bilar. Vi är ingen traditionell bilblogg, utan vi skriver om det mesta som kan ha och göra med bilar, allt från transport, körskolor, lackering, bärgning och annat som kan vara nyttigt för bilförare. 

Njut av läsningen.